Cinewall Specialist brengt sfeer in jouw huis!

Wil jij altijd al meer sfeer in huis? Droom jij al langer van een thuisbioscoop? Of ben je opzoek naar een stijlvol meubel om jouw woonruimte af te maken?

Kies dan voor een cinewall op maat! Geef jouw woning een compleet nieuwe uitstraling met een luxe tv-wand en een prachtige haard, geheel afgestemd op jouw interieur. Breng warmte in huis en geniet optimaal van jouw unieke sfeermeubel.

Uitstekende service

Kwaliteit is prioriteit

Een prachtig resultaat

Deskundig en ervaren

Wat is een cinewall?

Een cinewall of cinema wall is een speciaal ontworpen wand waar jouw tv en audiovisuele apparatuur in zijn verwerkt, vaak in combinatie met een elektrische haard van haardonline.nlSnoeren en kabels zijn netjes weggewerkt en met de mogelijkheid voor opbergruimte, krijgt jouw woonruimte een nette en strakke uitstraling. Een cinewall brengt sfeer, warmte en luxe! Wie wil dat nou niet?

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om jouw unieke cinewall samen te stellen. Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Bekijk hieronder de diverse oplossingen en keuzes voor het bouwen van een cinewall op maat.

Cinewallspecialist

Waarom kiezen voor Cinewall Specialist?

Bij Cinewall Specialist bieden we complete high-end cinewalls op maat. We zijn gepassioneerd en gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en instaleren van jouw unieke sfeermeubel.

  • Uniek Design: Elk cinewall-ontwerp is op maat gemaakt om aan jouw specifieke wensen te voldoen. We zorgen ervoor dat jouw thuisbioscoop niet alleen functioneel is maar ook geheel in jouw stijl. Bepaal zelf de uitstraling van jouw cinewall. Kies het materiaal, de sfeerhaard en de verlichting die bij jouw interieur passen.

  • Pronkstuk in jouw woonkamer: Een cinewall trekt ongetwijfeld de aandacht. Het is een sfeermeubel waarin alles samenkomt. Naast een mooie plek voor jouw tv en geluidsapparatuur biedt het ook mogelijkheden voor een prachtige elektrische haard. En met de geïntegreerde opbergruimtes en nissen houd jij je woonruimte netjes en opgeruimd.

  • Maatwerk: Elke woonkamer is uniek. We werken nauw met je samen om een cinewall te ontwerpen die perfect bij jouw interieur en behoeften past. Naar wens wordt jouw eigen tv en geluidsinstallatie ingebouwd, maar wij kunnen deze ook nieuw meeleveren.

  • Deskundige installatie: Met ons specialisme en ervaring zorgen we dat jouw cinewall perfect wordt geïnstalleerd, zodat jij zorgeloos van jouw sfeermeubel en thuisbioscoop kan genieten.

Wij denken graag met je voor een spetterend resultaat, waar al jouw wensen in terugkomen. Neem vandaag nog contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Ontdek hoe we jouw woonruimte kunnen transformeren!

Jouw cinewall op maat.

Laat je verbeelding de vrije loop en transformeer je huis in een warm en filmische ruimte met een cinewall op maat. We leggen jouw visie vast en maken deze werkelijkheid.

Benieuwd naar hoe wij te werk gaan?

Kan jij niet wachten op jouw eigen cinewall?

Bekijk onze totaaloplossingen of kom langs in onze showroom en ervaar de mogelijkheden. We bouwen onze cinewalls door heel Nederland en België. Bel ons via +31(0)6 137 127 40, of mail direct naar info@cinewallspecialist.nl . We kijken graag met je mee.

Ideeën opdoen? Volg ons op Instagram!