Onze werkwijze

Zo doen we dat! In slechts 5 stappen naar jouw unieke cinewall.

Uitstekende service

Kwaliteit is prioriteit

Een prachtig resultaat

Deskundig en ervaren

1. Offerte aanvragen

Is een cinewall helemaal iets voor jou? Neem dan direct contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan. Je ontvangt direct een persoonlijk voorstel.

Cinewallspecialist

2. Afspraak inplannen

Na de offerteaanvraag nemen we contact met je op. Telefonisch of via teams bespreken we de mogelijkheden en plannen we een afspraak in om al jouw wensen in kaart te brengen.

Cinewallspecialist

3. Jouw wensen in kaart

We komen graag bij jou langs op locatie om alle opties door te spreken. We luisteren aandachtig naar jouw behoeftes en geven advies om jouw droommeubel samen te stellen. Op locatie meten we direct alles in. Vervolgens verwerken we alle besproken wensen in een vrijblijvende offerte.

Cinewallspecialist

4. Opmaak 3D tekening

Na akkoord op de offerte is het tijd voor visualisatie. Om een duidelijk beeld te geven van hoe jouw cinewall er uiteindelijk uit komt te zien, maken we een 3D visualisatie. In deze gedetailleerde 3D-tekening komen al jouw wensen terug en krijg je een helder beeld van het eindresultaat. Voordat we beginnen met bouwen, kunnen hier nog eventuele aanpassingen worden gedaan.

Cinewallspecialist

5. Bouwen maar!

We gaan direct voor je aan de slag. Samen kiezen we een geschikte datum om bij jou op locatie de unieke cinewall te instaleren en af te werken.

Afhankelijk van de grootte, de opties en de afwerking hebben we jouw cinewall binnen 3 dagen geplaatst.

Cinewallspecialist

Ontdek hoe we jouw woonruimte kunnen transformeren!

Jouw cinewall op maat.

Laat je verbeelding de vrije loop en transformeer je huis in een warm en filmische ruimte met een cinewall op maat. We leggen jouw visie vast en maken deze werkelijkheid.

Benieuwd naar hoe wij te werk gaan?

Kan jij niet wachten op jouw eigen cinewall?

Bekijk onze totaaloplossingen of kom langs in onze showroom en ervaar de mogelijkheden. We bouwen onze cinewalls door heel Nederland en België. Bel ons via +31(0)6 137 127 40, of mail direct naar info@cinewallspecialist.nl . We kijken graag met je mee.

Ideeën opdoen? Volg ons op Instagram!